diumenge, 28 de febrer del 2010

Bossa tèrmica


Hola.
L'altre dia vaig veure unes bosses tèrmiques molt divertides, les quals hem van donar una idea.




He utilitzat, feltre de colors i un para-sol de cotxe per fer d'aïllant tèrmic.
Aquí us deixo les fotos, de la meva bossa per a la fruita.
És molt útil. Us animo a que preveu de fer-ho.


 


 
 

dissabte, 13 de febrer del 2010

Pa




Bona tarda, amics.
Quin pa blanc, més bo.
Es molt façil de fer i val la pena.

Ingredients:
600gr de farina de força
300gr de aigua
50gr oli d'oliva
2 cullerada de sal
1 cullerada de sucre
50 gr llevat de forner


Preparació:
Posem tots els ingredients en un vol, amassem, fins que obtinguem una massa uniforme.
Deixem reposar la massa, tapada amb un drap durant 1hora.
Agafem la massa, li donem la forma desitjada, deixem reposar durant 1 hora més.
Posem la massa en el forn, encenem el forn a 200 graus, aproximadament entre 30 minuts i 40 minuts.


dilluns, 8 de febrer del 2010

Pastis de Ratolins

Aquest pastis, el vaig veure en un Bloc, la "Mis Recetas de Cocina" de Carmela. Des d'aquest racó, li dono les gracies, estava boníssim.
Us deixo la recepta de la Carmela:


Ratolinets:
100 gr de ametlles crues
100 gr de sucre
aigua per lligar la massa
colorant alimentari 



Ingredients per el pastis SACHER:

-50 gr de cacau pur
- 130 gr de farina
- 1 cullerada de sucre de vainilla
- 2 cullerades de llevat Royal
- Un pessic de sal
- 160 gr de sucre
- 120 gr de mantega
- 4 ous


Primer deixem el motllo per anar al forn preparat, l'untem de mantega i l'enfarinem.


Posem en un vol el cacau, la farina, la sal, i el sucre de vainilla ho barregem tot bé.
En un altre vol posem els ous i el batem, any adim el sucre i remenem. Posem la mantega desfeta mica en mica.
Ajuntem la mescla mica en mica i anem remenant.


Escalfem el forn a 180 graus durant uns 25 minuts aproximadament.



Xocolata per la cobertura.

200 gr de xocolata de cobertura
200 gr de nata liquida
75 gr de mantega


Posem la nata liquida al foc, quan arribi a ebullició posem la xocolata, remenem i quan estigui tota desfeta posem la mantega i anem remenant.


Tot seguit encara calenta, posem el pastis sobre una reixa i deixem caure la xocolata per tot el pastis sense tocar-la, perquè quedi brillant.


diumenge, 7 de febrer del 2010

Un bon aniversari

Bona nit.
Aquest any faig els 31.
No puc creure que els anys passin tant ràpid, però es així.
De tant en tant, crec que hauríem de parar, reflexionar sobre el ritme de vida que portem.
Ah! i des de aquest lloc, vull felicitar a una gran amiga, que fem anys el mateix dia. Moltes Felicitats Noieta.