dissabte, 30 d’octubre del 2010

Passta de full, amb espinacs, carn picada i formatge


A casa quan hem de menjar espinacs, ho fem amb pasta de full. Estan molt bons i ningú es queixa. :)

Ingredients:
600gr d'espinacs
pinyonets
panses de cornit
llet
200gr de carn picada
1 placa de pasta de full
1/2 ceba
formatge (l’últim cop varem posar mozzarella) 
tomàquet fregit
sal
pebre

Recepta pas a pas:
Netegem els espinacs i els trossegem, els posem en una paella amb una mica d'oli, afegim una mica de llet i tapem. Deixem que els espinacs es vagin coent. A mitja cocció li posem les panses i els pinyons.
Mentrestant en una paella a part, posem la ceba torcejada petita i la carn picada, sal pebrem al gust. Quan la carn estigui daurada posem el tomàquet fregit.
Un cop estigui tot fet, unim els espinacs amb la carn picada, deixem que es mesclin els sabors. Posem aquesta mescla sobre la placa de pasta de full, li posem el formatge per sobre, tanquem la placa amb els dits i al forn. Bon profit!!!
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada