dijous, 17 de febrer del 2011

Panettone


Fantàstic fer un Panettone amb trossos de xocolata i nous.

Ingredients per al Polish del Panettone:
125 gr farina de força
13 gr de llevat premsat
100 gr aigua
- Posar en un vol l'aigua i desfer el llevat, afegir la farina, remenar i deixar fermentar durant 1 dia.

Ingredients per al Panattone:
400 gr de Farina de força
13 gr llevat premsat
75 gr sucre
100 gr de mantega pomada
2 ous
50 ml llet
una mica de sal
ratlladura pell de llimona
200 gr de trossos de xocolata i de nous o avellanes

- Desfem el llevat amb l'aigua, afegim la farina, la sal, la mantega pomada, els ous, la llet i les ratlladura de una llimona, remenem i afegim el Polish, i la sal.
Amassem fins obtenir una massa homogènia.
Deixem reposar fins que dobli el seu volum. Tot seguit posem els trossos de xocolata i les nous, amassem per introduir-los en la massa.


Posem la massa en un vol prèviament untat amb mantega. Deixem que dobli el el seu volum.



Encenem el forn a 180ºC i posem el Panettone a coure, aproximadament uns 25 minuts.




Espero que us agradi molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada