dijous, 28 de gener del 2010

Crema de carbassa, deliciosa.


Molt bona nit.

Ahir a la nit, hem vaig premiar amb una crema de carbassa. Es tant bona!
Tenim tants tipus de carbassa i són tant poc conegudes.
Us deixo la meva recepta particular.




Ingredients:
- 1/2 carbassa
- 2 patates mitjanes
- 1/2 ceba (figueres)
- formatge (caserio)
- formatge ratllat (el millor per utilitzar es el parmesà, però per la dieta hem conformo amb formatge light un xic cremós)
- sal

Preparació:
Pelar i trossejar la carbassa, patates i la ceba.
Posar-ho amb una olla amb aigua i sal, deixar que bulli uns 20 minuts.
Un cop a bullit, podem treure l'accés d'aigua (a gust de consumidor, si us agrada espès, doncs podeu treure'n força, si per el contrari us agrada més liquid podeu deixar-ne un xic més).
Posem el formatge tipus caserio i ho passem tot per al turmix.

El formatge ratllat per sobre la crema, ven calenta. Bon profit.

1 comentari: